Vjenčanja i eventi

Vjerujemo da za svoje vjenčanje već imate pregršt ideja, a u vašoj mašti odavno postoje vizije tog posebnog dana. Dvorana Kornati se uz željenu dekoracije i detalje može pretvoriti upravo u ono što ste zamislili.

Kornati mogu ugostiti do 600 uzvanika i ugodno ih smjestiti uz dovoljno mjesta za rasplesanu zabavu. Osim za svadbe, dvorana Kornati idealna je za brojne druge evente. Lako ju je prilagoditi vašim željama, a odličan raspored osigurava idealne uvjete za srednje i velike proslave.

Mladenci ples
kornati 91 - Kornati - Vjenčanja i Eventi

Neovisno jeste li više tradicionalni ili moderni tip, planirate li veće ili manje vjenčanje, dvorana Kornati nepogrešiv je izbor koji će se prilagoditi vašim željama. Tradicionalni stil jako je lako postići u Kornatima, a ako ste više moderni tip koji želi zabavu uz DJ-a i efektni svjetleći šank, zajedno ćemo pomaknuti granice tradicija. Uz dobar odabir rasvjete i muzike, opuštenost mladenaca i uzvanika, dobar provod i proslava vjenčanja iz snova je zagarantirana!

Prilagodite Kornate stilu koji želite – modernom, tradicionalnom ili vintage. Uz dobar odabir dekoracija, vrhunsku rasvjetu i sve ostale važne detalje maksimalno ćemo zajednički prilagoditi dvoranu vašem stilu i željama.

Close
Close