O nama

Prostrana otmjena dvorana za vjenčanja idealna je za najvažniju zabavu u vašem životu!

Ako ste tip koji cijeni kombinaciju otmjenog klasičnog i najboljeg iz modernog stila, dvorana KORNATI savršen je izbor! Svojom prostranošću ova svadbena dvorana Kornati pruža svakom gostu i vama, mladencima, dovoljno mjesta za uvježbane plesne korake!

Stvaramo nezaboravne trenutke

Ispunjavamo Vaše snove

Obratite nam se s povjerenjem

Kornati tim iza sebe ima godine iskustva u organizaciji vjenčanja i eventa koji ispunjavaju sve vaše snove i ideje, a vaše goste očaravaju i ostavljaju pod dojmom.

Obratite nam se s povjerenjem i prepustite se uhodanim stručnjacima koji će vam pomoći da na vaš najvažniji dan opustite i uživate. Na vama je samo da se zabavite, plešete, družite i kreirate uspomene s voljenim prijateljima, obitelji i kolegama koje ćete godinama s guštom prepričavati.

Dvorana Kornati nalazi se u prizemlju kongresnog centra HoB (Ex City Plaza) Zagreb te je izvrsno pozicionirana za dolazak iz svih dijelova grada. Uz sam centar nalazi se veliko parkiralište na kojem su osigurana mjesta za sve vaše uzvanike, a centar raspolaže i garažom s preko 200 parkirnih mjesta.

Kornati stol
kornati weddings events 22 - Kornati - Vjenčanja i Eventi

Uz ugodni ambijent i glazbu ukusna i fina hrana nam je svima jedna od važnijih stavki svakog dobrog eventa, zato našim mladencima omogućujemo da iz naše bogate ponude kreiraju svoj idealni jelovnik prema vlastitim željama.

Svu hranu pripremamo u našem restoranu kako bi na vaš svadbeni stol došla toplo pripremljena i odmah spremna za jelo. U cijenu menija uključen je i paket pića koje možete konzumirati tijekom cijele večeri bez ograničenja.

Close
Close